Algemene Voorwaarden
Trouwbankje

Afhalen/terugbrengen
Eén dag voor de bruiloft kunt u het trouwbankje ophalen (tijdstip in overleg). Samen checken wij dan de staat van het trouwbankje en de eventuele kussens. Als alles in orde is betaalt u de rest van de huur (na aanbetaling) en de borg.
Wij ondertekenen de huurovereenkomst en u krijgt het trouwbankje mee.
Eén dag na de bruiloft komt u het trouwbankje weer terugbrengen. Als alles in orde is met de staat van het trouwbankje krijgt u de borg weer terug.

Bezorgen
Styling à la Carte biedt u ook de mogelijkheid van het bezorgen en/of ophalen van het trouwbankje. Hiervoor brengen wij per rit € 20,- in rekening, plus € 0,40 per kilometer. Bezorgen is alleen op afspraak en indien mogelijk.

Borg
Voor het trouwbankje vragen wij een borg van € 100,-. Deze borg moet worden voldaan bij of voor het ophalen. Bij het terugbrengen ontvangt u de borg weer terug, tenzij er beschadigingen of vlekken op het meubel zitten (vergeleken met de staat bij ophalen). Bij het ophalen hebben we samen de staat bepaald. Wanneer er beschadigingen of vlekken worden geconstateerd, dan worden de kosten voor reparatie of reiniging hiervan afgetrokken van de borg.

Annulering/te laat terugbrengen
Tot 14 dagen voor reserveringsdatum kunt u kosteloos annuleren. Bij een annulering tussen de 14 en 7 dagen voor de datum betaalt u 50% van de factuurprijs. Daarna betaalt u de volledige prijs.
Als het bankje niet op tijd teruggebracht wordt, dan wordt voor elke dag gelegen na de afgesproken datum € 10,- in rekening gebracht. De eerste periode zal dit van de borg worden ingehouden.

Aansprakelijkheid
Het trouwbankje is met zorg bekleed en gerestaureerd . Mocht er ondanks deze zorg een ongeval gebeuren waar schade of letselschade uit voortkomt (materieel of immaterieel), dan is de huurder te allen tijde aansprakelijk. Trouwbankje.nl is verantwoordelijk voor het leveren van een in goede conditie verkerend meubel. Het trouwbankje blijft eigendom van Trouwbankje.nl.